Auspuh Tomos pumpe i kosačice

1690 din.
tm67937 / mb2406
+

Predstavljamo vam auspuh za Tomos pumpe vode i kosačice - ključni deo vašeg uređaja koji igra značajnu ulogu u smanjenju buke i pravilnom izduvavanju gasova. Ovaj visokokvalitetni auspuh je dizajniran i proizveden kako bi obezbedio optimalne performanse i smanjio emisiju štetnih gasova.

Karakteristike auspuha:

Univerzalna Kompatibilnost: Ovaj auspuh je univerzalno kompatibilan sa Tomos pumpama vode i kosačicama, pružajući vam fleksibilnost u zamjeni ili nadogradnji auspuha na različitim uređajima.

Smanjenje Buke: Opremljen je različitim komorama i cevima koje igraju ključnu ulogu u redukciji buke. To znači da ćete moći raditi tiše i udobnije.

Smanjenje Emisije Štetnih Gasova: Auspuh za Tomos pumpe vode i kosačice takođe doprinosi smanjenju emisije štetnih gasova, što je ekološki prihvatljivo i važno za očuvanje okoline.

Važnost zamene auspuha:

Zamena auspuha na vašem uređaju je ključna ako primetite probleme sa emisijom gasova, bukom ili opštim performansama. Ugradnjom ovog originalnog auspuha obezbeđujete pouzdanost, trajnost i smanjenu buku, što je posebno korisno u radnim okruženjima gde je tišina od suštinskog značaja.

Ne čekajte da se problemi pogoršaju. Investirajte u izvanredan auspuh za Tomos pumpe vode i kosačice i obezbedite optimalan rad vaših uređaja. Vaši uređaji će vam biti zahvalni.

Kategorija proizvoda:
  • Auspuh i izduvni sistem
Proizvođač:
Srbija
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop