Cev tečnosti atomizera Thorp THM14 plastična

110 din.
TH-234
+

Plastična Cev za Atomizer Tečnosti Thorp THM14

Plastična cev za atomizer tečnosti je ključna komponenta koja obezbeđuje pravilno prskanje tečnosti i ravnomerno raspoređivanje atomizovane tečnosti u vašem Thorp THM14 atomizeru.

Ključne Karakteristike Plastične Ce­vi za Atomizer Tečnosti:

  • Precizna Specifikacija: Ova cev je pažljivo dizajnirana da odgovara specifikacijama vašeg Thorp THM14 atomizera, osiguravajući savršeno pristajanje i tačno prskanje tečnosti.

  • Otpornost na Hemikalije: Plastični materijali od kojih je napravljena su otporni na različite hemikalije, čime se garantuje dugotrajnost i trajnost.

  • Očuvanje Performansi Atomizera: Pravilno funkcionisanje plastične cevi je ključno za održavanje performansi vašeg Thorp THM14 atomizera i ravnomerno raspoređivanje atomizovane tečnosti.

Zamena istrošene ili oštećene plastične cevi za atomizer tečnosti je neophodna kako biste osigurali da vaš Thorp THM14 atomizer uvek radi sa maksimalnom efikasnošću. Ova cev je idealna za održavanje vašeg sistema za atomizaciju tečnosti.

Kategorija proizvoda:
  • Oprema i pribor
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Thorp, Srbija
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop  
 

Kupci su takođe kupovali na AgroMOTO.rs