Amortizer atomizera za Stihl SG 17

190 din.
5361-35
+

Amortizeri za Stihl SG 17 atomizer omogućavaju smanjenje vibracija i udobnije rukovanje tokom upotrebe. Ovi amortizeri su proizvedeni prema originalnim specifikacijama, koristeći visokokvalitetne materijale kako bi pružili dugotrajnu i pouzdanu performansu. Oni su odlična zamena za originalne amortizere i prolaze kroz strogu kontrolu kvaliteta tokom proizvodnje.

Vremenom, amortizeri mogu izgubiti elastičnost, što može rezultirati većim prenosom vibracija, umorom rukovaoca, oštećenjem drugih delova uređaja, nelagodnošću u rukama ili čak pucanjem amortizera. Zamena amortizera je važna kako bi se održala optimalna performansa i udobnost pri radu sa Stihl SG 17 atomizerom.

Preporučujemo da se obratite lokalnom prodavcu Stihl proizvoda ili ovlašćenom servisu kako biste pronašli odgovarajući amortizer za Stihl SG 17 atomizer. Oni će vam pružiti tačne informacije o dostupnosti i specifikacijama amortizera koji odgovaraju vašem modelu atomizera.

Kategorija proizvoda:
  • Amortizer
Materijal:
Guma
Proizvođač:
Kina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop