Cev taložnika vodene pumpe Kipor 2" 50KB

210 din.
tm87054
+

Cev Taložnika za Vodenu Pumpu Kipor 2" 50KB

Cev taložnika je ključna komponenta za pravilno funkcionisanje vodene pumpe, posebno za modele kao što je Kipor 2" 50KB. Ova cev omogućava pravilan protok vode, sprečava taloženje čestica i obezbeđuje efikasno crpljenje vode.

Ključne Karakteristike Ce­vi Taložnika:

  • Precizna Specifikacija: Ova cev je tačno dizajnirana prema specifikacijama za Kipor model 2" 50KB, čime se osigurava savršeno pristajanje i optimalan protok vode.

  • Kvalitetni Materijali: Izrađena je od kvalitetnih materijala koji su otporni na koroziju i habanje, osiguravajući dugotrajnost i pouzdan rad.

  • Očuvanje Performansi Pumpe: Pravilno funkcionisanje cevi taložnika je ključno za očuvanje performansi vodene pumpe i efikasno crpljenje vode.

Zamena istrošene ili oštećene cevi taložnika je neophodna kako biste osigurali da vaša vodena pumpa Kipor 2" 50KB radi sa maksimalnom efikasnošću. Ova cev je pravo rešenje za održavanje vašeg sistema za crpljenje vode u vrhunskom stanju.

Kategorija proizvoda:
  • Pumpa vode
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Kina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop