Capa stertera Kipor 178F

190 din.
tm69523
+

Capa startera za Kipor 178F motor je važan deo koji omogućava pokretanje motora. Ova capa startera je specijalno dizajnirana za Kipor 178F motor i osigurava pouzdano startovanje vašeg motora.

Kada je u pitanju održavanje i zamena capa startera, važno je osigurati da je kompatibilan sa vašim motorom kako bi se obezbedila pravilna funkcionalnost. Zamena ovog dela je relativno jednostavna i može se obaviti uz odgovarajuće alate i veštine.

Kipor je poznat po proizvodnji kvalitetnih motora i komponenata za različite vrste motornih uređaja. Njihovi delovi su obično visokog kvaliteta i pouzdanosti.

Uz ovu capu startera za Kipor 178F motor, možete biti sigurni da će vaš motor pouzdano startovati i da će biti spreman za različite zadatke. Održavanje vašeg motora i zamena delova kao što je capa startera može produžiti vek vašeg motora i osigurati njegovu dugotrajnost.

Kategorija proizvoda:
  • Startni mehanizam
Materijal:
Čelik
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u motokultivatore

Kipor / Kama dizel motori:
  • Kipor 178F
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop  
 

Kupci su takođe kupovali na AgroMOTO.rs