U periodu od 19.08.2024 do 8.09.2024 smo na godišnjem odmoru. U tom periodu se neće vršiti slanje paketa i porudžbine neće biti moguće. Hvala na razumevanju.
 

Blok motora Kipor 178F

14490 din.
tm92966
+

Blok Motora za Kipor 178F - Za Pouzdan Rad i Performanse

Blok motora Kipor 178F je ključna komponenta vašeg Kipor motora koja igra centralnu ulogu u obezbeđivanju pouzdane snage i performansi. Ovaj blok motora je dizajniran specijalno za vaš Kipor 178F motor.

Kada je u pitanju održavanje snage i efikasnosti motora, važno je koristiti delove koji obezbeđuju dugotrajnost i pouzdanost. Blok motora ima ključnu ulogu u održavanju pravilnog rada motora i optimalnih performansi.

Ovaj blok motora Kipor 178F obezbeđuje pouzdan rad i dugotrajnost, čineći ga odličnim izborom za vaš Kipor motor. Ugradnjom ovog bloka motora možete biti sigurni da će vaš Kipor motor nastaviti da pruža izvanredne performanse i snagu.

Nabavite blok motora Kipor 178F i osigurajte da vaš motor radi sa maksimalnom efikasnošću. Sa ovim delom, možete biti spokojni da će vaš Kipor motor raditi besprekorno u svim uslovima.

Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Materijal:
Aluminijum
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u motokultivatore

Kipor / Kama dizel motori:
  • Kipor 178F
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop