Auspuh Honda GX 390 sa zaštitom i izduvnom granom

4250 din.
180571524
+

Auspuh Honda GX 390 sa zaštitom i izduvnom granom je izuzetno važna komponenta za vaš motor, koja unapređuje njegove performanse i produžava vek trajanja.

Ovaj auspuh je posebno dizajniran za modele Honda GX 390, što garantuje savršeno uklapanje i optimalno izduvavanje gasova. Zaštita na auspuhu štiti motor od prašine i oštećenja, čineći ga izdržljivim i pouzdanim čak i u zahtevnim radnim uslovima.

Izduvna grana na ovom auspuhu ima ključnu ulogu u usmeravanju izduvnih gasova, smanjenju buke i minimiziranju zagađenja okoline. To je posebno važno u urbanim sredinama gde su regulative o emisijama sve strože.

Montaža ovog auspuha je brza i jednostavna, omogućavajući vam da ga lako instalirate. Nakon ugradnje, primetićete znatno poboljšanje u performansama vašeg motora, uključujući smanjenje buke i bolju kontrolu izduvnih gasova.

Ne zaboravite da redovno održavate auspuh i zaštitu kako biste obezbedili dug vek trajanja i optimalne performanse motora. Sa ovim auspuhom sa zaštitom i izduvnom granom, vaš Honda GX 390 motor će biti spreman za različite zadatke i raditi sa maksimalnom efikasnošću.

Kategorija proizvoda:
  • Auspuh i izduvni sistem
Materijal:
Čelik
Proizvođač:
Loncin, Kina

Ugrađuje se u motokultivatore

Honda motori:
  • Honda GX390
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop