Auspuh Honda GX 270 sa izduvnom granom

2990 din.
93360
+

Auspuh Honda GX 270 sa izduvnom granom je visokokvalitetni dodatak za vaš motor koji igra ključnu ulogu u efikasnom izduvavanju gasova i smanjenju buke. Ovaj auspuh je posebno dizajniran za Honda GX 270 motor, osiguravajući savšeno prileganje i kompatibilnost.

Izduvna grana na ovom auspuhu pomaže usmeravanju izduvnih gasova na odgovarajući način, čime se sprečava zagađenje i obezbeđuje da motor funkcioniše optimalno. Takođe, izduvna grana može pomoći u smanjenju buke koju proizvodi motor.

Ugradnja ovog auspuha sa izduvnom granom je jednostavna i može se obaviti brzo, a rezultati će biti vidljivi u boljem radu vašeg motora. Ovaj auspuh je ključan za održavanje performansi i efikasnosti vašeg motora Honda GX 270.

Ne zaboravite da redovno proveravate i održavate auspuh i izduvnu granu kako biste osigurali da vaš motor radi bez problema. Pravilan izduv gasova je od suštinskog značaja za očuvanje performansi motora i smanjenje emisije štetnih gasova. Ovaj auspuh sa izduvnom granom vam pomaže da postignete upravo to.

Kategorija proizvoda:
  • Auspuh i izduvni sistem
Materijal:
Čelik
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u motokultivatore

Honda motori:
  • Honda GX270
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop