Guma za skuter 80/80-14 Piaggio Free spoljašnja DURO RMS

5690 din.
992102001
+

Guma za skuter 80/80-14 Piaggio Free spoljašnja DURO RMS je visokokvalitetna guma dizajnirana za skutere marke Piaggio Free. Sa dimenzijama 80/80-14, ova guma pruža odlične performanse i prianjanje na putu.

Dizajnirana od strane renomiranog proizvođača DURO, ova guma je napravljena od izdržljivih materijala kako bi obezbedila dugotrajnost i trajnost. Njena posebna šara omogućava efikasno odvođenje vode i smanjuje rizik od proklizavanja, čime se povećava sigurnost tokom vožnje, čak i po mokrim površinama.

Spoljna guma je tubeless dizajna, što znači da nema potrebe za unutrašnjom tubom. Ovo olakšava održavanje gume i smanjuje rizik od probijanja.

Zamena stare gume sa 80/80-14 Piaggio Free spoljašnjom DURO RMS gumom će poboljšati performanse vašeg skutera, obezbediti bolje upravljanje i povećati bezbednost tokom vožnje. Bezbednost je na prvom mestu, zato je važno izabrati gumu koja pruža pouzdanost i sigurnost na putu.

Sa 80/80-14 Piaggio Free spoljašnjom DURO RMS gumom, možete se osećati sigurno i uživati u svakoj vožnji, bez obzira na teren ili vremenske uslove. Ova guma će pružiti odlično prianjanje i pouzdanost, čime ćete imati bezbrižno iskustvo vožnje svaki put.

Kategorija proizvoda:
  • Guma spoljašnja
Materijal:
Guma
Proizvođač:
RMS, Italija

Karakteristike pneumatika

Dimenzije gume:
80/80-14
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop