Guma za ATV / KVAD 5.00 - 6

1490 din.
9565
+

Guma za ATV / KVAD sa dimenzijom 5.00 - 6 je visokokvalitetna guma koja je specijalno dizajnirana za vožnju u različitim terenskim uslovima. Ova guma pruža odlično prianjanje i stabilnost tokom vožnje, što vam omogućava sigurnu i udobnu vožnju na različitim površinama.

Dimenzija gume 5.00 - 6 označava širinu i prečnik gume, što je važno za pravilan izbor gume za vaše ATV / KVAD vozilo. Ova guma je izrađena od otpornih materijala koji garantuju dugotrajan vek trajanja i visoku otpornost na habanje.

Zamena gume na vašem ATV / KVAD vozilu sa ovom gumom 5.00 - 6 će vam omogućiti bolje performanse i veću pouzdanost u vožnji. Bez obzira da li se vozite po blatu, šljunku, pesku ili drugim površinama, ova guma će vam omogućiti bezbedno i efikasno upravljanje vozilom.

Uživajte u avanturama sa vašim ATV / KVAD vozilom uz ovu kvalitetnu gumu koja će vam omogućiti da se lako krećete po različitim terenima i istražite nove puteve. Investirajte u gume visokog kvaliteta kako biste obezbedili najbolje performanse svog ATV / KVAD vozila.

Kategorija proizvoda:
  • Guma spoljašnja
Materijal:
Guma
Proizvođač:
Kina

Karakteristike pneumatika

Dimenzije gume:
5.00-6
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop