Ležaj točka kosilice 12,7x29 mm

140 din.
RD-888/*mb11102
+

Ležaj za točkove kosilice, dimenzija 12,7x29 mm, je ključni deo koji omogućava glatko i stabilno kretanje točka. Evo nekoliko ključnih informacija o ovom ležaju:

  1. Dimenzije: Ležaj ima unutrašnji prečnik od 12,7 mm i spoljni prečnik od 29 mm. Ove dimenzije omogućavaju pravilno uklapanje ležaja u točak kosilice i osiguravaju stabilnost tokom vožnje.

  2. Materijal: Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, obično metala ili legure, koji pružaju izdržljivost i otpornost na habanje. Kvalitetan materijal osigurava dugotrajan rad ležaja čak i pod teškim uslovima korišćenja.

  3. Funkcija: Glavna uloga ležaja točka je da omogući točku da se slobodno okreće oko osovine ili vretena. Pravilno podmazivanje ležaja smanjuje trenje i omogućava lakše kretanje točka, čime se produžuje vek trajanja točka i smanjuje opterećenje na kosilici.

  4. Montaža: Ležaj se obično montira direktno u točak kosilice. Pravilno postavljanje ležaja važno je kako bi se osigurala stabilnost točka i sprečilo pomeranje ili vibracije tokom vožnje.

  5. Zamena: Kada primetite da točak ne pokazuje glatko kretanje ili čujete neobične zvukove tokom vožnje, možda je vreme za zamenu ležaja. Redovna provera i održavanje ležaja osigurava sigurnost i optimalne performanse kosilice.

  6. Kompatibilnost: Pre kupovine ležaja, važno je proveriti kompatibilnost sa modelom vaše kosilice. Ovo osigurava da ležaj odgovara specifikacijama i dimenzijama točka vaše kosilice.

Ležaj za točkove kosilice, dimenzija 12,7x29 mm, je ključni deo koji omogućava pravilno funkcionisanje točka i stabilno kretanje kosilice. Redovna provera i zamena ležaja kada je to potrebno osigurava dugotrajan rad vaše kosilice.

Kategorija proizvoda:
  • Točak i delovi
Materijal:
Čelik
Proizvođač:
Thorp, Srbija

Dimenzije točka

Prečnik rupe točka:
  • 12,7 mm
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop  
 

Kupci su takođe kupovali na AgroMOTO.rs