Alat za montažu opruga ventila

760 din.
B198420
+

Alat za montažu opruga ventila je esencijalan uređaj koji olakšava proces ugradnje i zamene opruga ventila na vozilima. Ovaj specijalizovani alat pruža efikasnost i preciznost tokom radova na ventilima, čineći rad na motoru sigurnijim i lakšim. Neki od ključnih elemenata ovog alata uključuju:

  • Ergonomski Dizajn: Alat ima ergonomski oblikovanu ručku koja omogućava udobno rukovanje tokom upotrebe.

  • Jednostavna Upotreba: Dizajniran je sa svrhom da omogući jednostavnu i preciznu montažu opruga ventila bez oštećenja ili nepravilnosti.

  • Prilagođen Različitim Tipovima Vozila: Većina alata za montažu opruga ventila dizajnirana je da bude prilagodljiva i kompatibilna sa različitim tipovima vozila, uključujući automobile, kamione i motocikle.

  • Trajna Konstrukcija: Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji obezbeđuju dug vek trajanja i otpornost na habanje.

  • Sigurnosne Mere: Bezbednost korisnika je od suštinskog značaja, pa alat može imati dodatne sigurnosne mehanizme ili držače koji obezbeđuju stabilnost tokom rada.

Alat za montažu opruga ventila je dragocen dodatak za mehaničare i ljude koji se bave održavanjem vozila, pružajući im potrebnu podršku i olakšavajući posao.

Kategorija proizvoda:
  • Alat
Proizvođač:
Tajvan
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop