Alat za kompresiju opruga ventila

4890 din.
EG920-1263
+

Alat za kompresiju opruga ventila je specijalni alat koji se koristi prilikom montaže i demontaže opruga ventila u glavama motora. Opruge ventila su odgovorne za pravilno otvaranje i zatvaranje ventila, što je ključno za pravilan rad motora.

Kompresor opruga ventila obično se sastoji od dve čeljusti ili klešta koja se postavljaju oko opruge ventila. Pomoću ručke ili vretena na alatu, možete komprimirati oprugu, omogućavajući vam da uklonite ili postavite ventilske opruge bezbedno i efikasno.

Prilikom upotrebe alata za kompresiju opruga ventila, važno je pažljivo pratiti uputstva proizvođača i poštovati propisane sigurnosne mere. Ovo uključuje nošenje zaštitnih naočara i rukavica kako biste se zaštitili od povreda prilikom rukovanja oprugama ventila.

Alat za kompresiju opruga ventila je neophodan alat za mehaničare i ljude koji se bave popravkom ili održavanjem motora. Omogućava vam lakše rukovanje oprugama ventila, što pojednostavljuje proces montaže i demontaže ventila i pomaže u održavanju pravilnog funkcionisanja motora.

Kategorija proizvoda:
  • Alat
Materijal:
Čelik
Proizvođač:
EuroGarden, Belgija

POMOĆ PRI KUPOVINI POMOĆ PRI KUPOVINI

Kupci su takođe kupovali na AgroMOTO.rs