Alat za izradu helikol opruga M14

14890 din.
018-511
+

Alat za izradu helikalnih opruga M14 je specijalni alat koji se koristi za izradu helikalnih opruga prečnika M14. Helikalne opruge su spiralne opruge koje se koriste u različitim aplikacijama, kao što su mašine, vozila, elektronika itd.

Alat za izradu helikalnih opruga M14 obično se sastoji od ručke ili drške, kao i odvijača ili vretena koje se koristi za uvijanje žice i oblikovanje opruge. Kako biste napravili helikalnu oprugu, postavite odgovarajuću debljinu žice u alat i zavrtanjem vretena ili odvijača možete postepeno oblikovati žicu u spiralni oblik.

Važno je pratiti uputstva proizvođača i koristiti adekvatne sigurnosne mere prilikom korišćenja ovog alata, kao što su nošenje zaštitnih naočara i rukavica radi zaštite od povreda.

Alat za izradu helikalnih opruga M14 omogućava vam da samostalno izrađujete opruge prema svojim potrebama i specifikacijama. Ovaj alat je posebno koristan za majstore, hobiste i one koji se bave popravkom i izradom različitih uređaja i mehanizama koji zahtevaju upotrebu helikalnih opruga.

Kategorija proizvoda:
  • Alat
Proizvođač:
Ratioparts, Nemačka
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop