Čep za karburator Tecumseh fi 7,9 mm

60 din.
EG520-4990
+

Čep Karburatora za Tecumseh Motore (Prečnik: 7,9 mm)

Očuvanje ispravnog karburatora u vašem Tecumseh motoru ključno je za pravilno mešanje vazduha i goriva, što direktno utiče na performanse motora. Čep karburatora prečnika 7,9 mm je bitna komponenta koja omogućava sigurno zatvaranje karburatora i očuvanje njegovog pravilnog rada.

Prednosti Čepa Karburatora:

  • Precizna Kompatibilnost: Ovaj čep karburatora je specifično dizajniran za Tecumseh motore i savršeno se uklapa kako bi sigurno zatvorio karburator.

  • Očuvanje Karburatora: Pravilno održavanje karburatora je ključno za optimalno mešanje vazduha i goriva, što obezbeđuje pravilan rad motora.

  • Sigurno Zatvaranje Karburatora: Čep se sigurno postavlja kako bi se sprečilo curenje goriva i očuvala sigurnost tokom rada.

Zamenom ovog čepa karburatora prečnika 7,9 mm za vaš Tecumseh motor, obezbedićete siguran i pravilan rad karburatora, što će direktno uticati na performanse motora. Ovo je ključno za održavanje pouzdanosti i efikasnosti vašeg motora.

Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Proizvođač:
Tajvan
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop