Auspuh kosilice LC 2P80F

4950 din.
180571314
+

Izvanredna Izdržljivost za Vašu Kosilicu: Auspuh za Loncin Motor LC2P80F

Dragi vlasnici kosilica sa dvocilindričnim kineskim Loncin motorom LC2P80F,

Ako želite da vaša kosilica radi besprekorno i sačuva dug vek trajanja, predstavljamo vam Auspuh specijalno dizajniran za Loncin motor LC2P80F.

Karakteristike Auspuha:

Visokokvalitetni Materijali: Naš auspuh je izrađen od izuzetno izdržljivih materijala otpornih na visoke temperature i koroziju. To znači da ćete imati mirnu savest kada je u pitanju trajnost ovog proizvoda.

Specifično Prilagođen Loncin Motoru LC2P80F: Ovaj auspuh je posebno dizajniran za Loncin motor LC2P80F, čime se obezbeđuje savršeno uklapanje i laka montaža. Bez potrebe za dodatnim prilagođavanjem.

Poboljšanje Performansi: Zamena auspuha može značajno unaprediti performanse vaše kosilice. Novi auspuh poboljšava cirkulaciju vazduha i optimizuje sagorevanje goriva, što dovodi do efikasnijeg i tišeg rada.

Smanjenje Buke: Naš auspuh doprinosi smanjenju buke koju proizvodi vaša kosilica, čineći košenje trave prijatnijim za vas i vaše komšije.

Produžava Životni Vek Motora: Redovnom zamjenom auspuha smanjujete opterećenje motora i pomažete mu da radi efikasnije, što produžava vek trajanja vaše kosilice.

Jednostavna Zamena: Zamena auspuha je obično brza i jednostavna, a sve što vam je potrebno su osnovni alati i priložena uputstva za montažu.

Kako Poručiti?

Naručivanje je brzo i jednostavno - samo kliknite na dugme "Dodaj u korpu", pratite korake našeg sigurnog procesa kupovine i auspuh će biti dostavljen na vaša vrata.

Sa novim auspuhom za Loncin motor LC2P80F, vaša kosilica će raditi besprekorno, bez nepotrebnih problema i buke. Ne čekajte, unapredite svoju kosilicu već danas i osigurajte njeno optimalno funkcionisanje!

Kategorija proizvoda:
  • Auspuh i izduvni sistem
Model OHV motora kosilice:
  • 2P80F
Proizvođač:
Loncin, Kina

POMOĆ PRI KUPOVINI POMOĆ PRI KUPOVINI

Kupci su takođe kupovali na AgroMOTO.rs