Auspuh kosilice LC 1P65FE-2

1690 din.
180572242
+

Ovde imamo izuzetno kvalitetan auspuh namenjen kosilicama sa kineskim Loncin motorom tipa 1P65FE-2. Ovaj auspuh je stručno dizajniran i proizveden kako bi pružio optimalnu izvedbu i produžio vek trajanja vaše kosilice.

Osnovne karakteristike ovog auspuha uključuju:
- Preciznu izradu: Svaki auspuh je pažljivo izrađen sa visokom preciznošću kako bi se osigurala savršena montaža i funkcionalnost.
- Kvalitetni materijali: Izrađen je od izdržljivih materijala koji su otporni na koroziju i visoke temperature, obezbeđujući dugotrajnu upotrebu.
- Efikasno odvajanje izduvnih gasova: Auspuh efikasno odvaja izduvne gasove od motora, čime se poboljšava performanse motora i smanjuje emisija štetnih gasova.
- Jednostavna zamena: Auspuh je lako zameniti i montirati na vašu kosilicu bez potrebe za dodatnim alatima ili komplikovanim postupcima.

Ovaj auspuh je idealan izbor za zamenu ili nadogradnju postojećeg auspuha na vašoj kosilici sa Loncin motorom tipa 1P65FE-2. Poboljšajte performanse i produžite vek trajanja vaše kosilice uz pomoć ovog pouzdanog auspuha. Neka vaša kosilica radi tiho, efikasno i bezbedno, uz ovaj visokokvalitetni auspuh.

Kategorija proizvoda:
  • Auspuh i izduvni sistem
Model OHV motora kosilice:
  • 1P65F
Proizvođač:
Loncin, Kina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop