Regulator napona Kohler 5 do 20 KS 3 izlaza 15Ah

5990 din.
EG230-5977
+

Regulator napona Kohler sa 3 izlaza i kapacitetom od 15 ampera (15Ah) je elektronska komponenta koja igra ključnu ulogu u održavanju konstantnog napona u električnom sistemu motora sa snagom od 5 do 20 konjskih snaga (KS). Evo nekoliko ključnih informacija o ovom regulatoru:

Funkcija Regulatora Napona: Regulator napona je odgovoran za kontrolisanje i održavanje konstantnog električnog napona u električnom sistemu motora. Ovo je ključno za obezbeđivanje ispravnog rada i napajanja električnih komponenata, kao što su svećice, akumulator i drugi uređaji.

Kapacitet: Regulator sa kapacitetom od 15 ampera može podržavati električne komponente sa ukupnom potrošnjom struje do 15 ampera. To znači da može efikasno upravljati i distribuirati električnu energiju kroz sistem.

Broj Izlaza: Regulator ima tri izlaza, što znači da može kontrolisati i distribuirati električnu energiju ka tri različite komponente ili potrošačima.

Kompatibilnost: Ovaj regulator napona je dizajniran za motore snage od 5 do 20 konjskih snaga i kompatibilan je sa Kohler motorima.

Regulator napona je ključan za održavanje električnog sistema motora na optimalnom naponu, čime se obezbeđuje ispravan rad svih električnih komponenti. Zamena ili održavanje ovog regulatora može biti potrebno ako primetite probleme sa električnim sistemom motora. Preporučujemo da se konsultujete sa stručnjakom ili pratite upute proizvođača za zamenu i održavanje ovog regulatora.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Materijal:
Aluminijum

POMOĆ PRI KUPOVINI POMOĆ PRI KUPOVINI

Kupci su takođe kupovali na AgroMOTO.rs