Dihtung garnitura Honda GXV 160

650 din.
TH-194
+

omplet dihtunga za kosilice sa Honda GXV 160 motorima je idealan izbor za održavanje i popravku vašeg motora. Ova dihtung garnitura je specifično dizajnirana za Honda GXV 160 motore, pružajući savršeno usklađene dihtunge za optimalno funkcionisanje motora.

Komplet dihtunga uključuje sve neophodne dihtunge i brtve koje su potrebne za zaptivanje različitih delova motora. Ovi dihtungi su visokokvalitetni i pružaju pouzdanu zaštitu od curenja ulja, vazduha ili gasova, obezbeđujući tako optimalne performanse i dugovečnost motora.

Zamena dihtunga je važan deo održavanja motora, jer osigurava pravilno funkcionisanje svih delova i sprečava curenje i gubitak performansi. Sa ovim kompletom dihtunga za Honda GXV 160 motore, možete biti sigurni da ćete imati sve potrebne delove za kvalitetnu popravku i održavanje svog motora.

Poverite svoje dihtunge za Honda GXV 160 motor kosilice kompletu dihtunga koji je specijalno dizajniran za ovaj model motora. Osigurajte optimalno zaptivanje i performanse svog motora uz ovaj kvalitetan komplet dihtunga.

Kategorija proizvoda:
  • Dihtung / Semering
Proizvođač:
Thorp, Srbija

POMOĆ PRI KUPOVINI POMOĆ PRI KUPOVINI

Kupci su takođe kupovali na AgroMOTO.rs