Filter vazduha Briggs & Stratton 3,5 do 5 KS Quantum 133x114x25 mm

200 din.
10142mbn / W07-04 / TH-260
+

Tražite pouzdan filter vazduha za vaše motore Briggs & Stratton Quantum serije, snage od 3,5 do 5 KS? Na pravom ste mestu! Naš zamenski filter vazduha, sa dimenzijama 133x114x25 mm, pruža izuzetnu zaštitu od nečistoća i produžuje radni vek vašeg motora.

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj filter efikasno zadržava prašinu i prljavštinu, čime se obezbeđuje bolje sagorevanje i poboljšane performanse motora. Sa precizno dizajniranim predfilterom, garantuje se čista i pouzdana isporuka vazduha, čime se osigurava optimalno funkcionisanje motora u različitim uslovima rada.

Zamenom filtera na svakih 25 radnih sati ili 1x godišnje, obezbeđuje se optimalno održavanje motora i produžava njegov radni vek. Brza i jednostavna zamena filtera omogućava vam da održavate vaš motor u vrhunskom stanju, bez obzira na uslove rada i opterećenje.

Uz naš filter vazduha, možete biti sigurni da će vaš Briggs & Stratton motor raditi pouzdano i efikasno u svakoj situaciji. Investirajte u kvalitetan filter koji će pružiti optimalne performanse i dugotrajan rad vašeg motora, i osigurajte neprekidnu funkcionalnost vaše kosilice u svim uslovima.

Kategorija proizvoda:
  • Filter vazduha
Materijal:
Papir
Proizvođač:
Tajvan
Proizvođački serijski brojevi:
491588, 399959
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop