Sirena za elektro bicikl 48V

960 din.
331403
+

Unapredite svoje iskustvo vožnje elektro bicikla uz našu inovativnu elektronsku sirenu specijalno dizajniranu za 48V sisteme. Ova sirena ne samo da dodaje dodatni nivo bezbednosti vašem biciklu, već i pruža estetski doživljaj uz odabrane zvučne signale.

Ključne Karakteristike:

  • 48V Kompatibilnost: Naša elektronska sirena je optimalno prilagođena za rad u 48V okruženju, čime se savršeno uklapa u električne bicikle sa ovim naponom.

  • Efikasno Upozorenje: Snažan zvučni signal pruža efikasno upozorenje drugim učesnicima u saobraćaju, čineći vašu vožnju sigurnijom i smanjujući rizik od nezgoda.

  • Jednostavna Instalacija: Sirena se lako instalira na vaš elektro bicikl, bez potrebe za specifičnim alatima ili stručnim veštinama. Brza i jednostavna montaža omogućava vam da brzo uživate u dodatnom nivou bezbednosti.

  • Vodootporna Konstrukcija: Sirena je dizajnirana sa vodootpornom konstrukcijom, čime se osigurava njena izdržljivost u različitim vremenskim uslovima.

Investirajte u svoju bezbednost i unapredite svoje biciklističko iskustvo uz našu elektronsku sirenu za elektro bicikl 48V. Pustite zvuke stila i bezbednosti dok krstarite gradom ili prirodom. Poručite svoju sirenu odmah i vozite se s poverenjem!

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Proizvođač:
Kina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop