Kablovi za motor elektro bicikla DISCOVERY GLX-A

930 din.
331011
+

Kablovi za motor elektro bicikla, posebno prilagođeni za modele Discovery 16", GLX-A-2, GLX-A-3, i slične električne bicikle i skutere, predstavljaju pouzdan i zamenski set kablova. Ovi kablovi su ključni za pravilan prenos električne energije između baterije, kontrolera i motora elektro bicikla.

Karakteristike kablova:

  1. Prilagođeni modelima: Kablovi su specifično dizajnirani za modele Discovery 16", GLX-A-2, GLX-A-3 i druge slične modele, obezbeđujući savršeno pristajanje i kompatibilnost.

  2. Kvalitetni materijali: Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji obezbeđuju dugotrajan rad i otpornost na habanje, čime se produžava životni vek kablova.

  3. Zamenski set: Ovi kablovi su zamenski deo, omogućavajući korisnicima laku zamenu oštećenih ili dotrajalih kablova na svojim elektro biciklima.

  4. Pouzdanost i bezbednost: Pravilno povezani kablovi doprinose bezbednom i pouzdanom radu elektro bicikla, obezbeđujući stabilan protok energije i smanjujući rizik od problema tokom vožnje.

Investiranje u kvalitetne zamenske kablovske setove osigurava ispravno funkcionisanje elektro bicikla, pružajući vam sigurnost i dugotrajan rad vašeg vozila.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Proizvođač:
Kina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop