Displej indikator baterije za električni bicikl IBIZA/BARSELONA

2900 din.
331132
+

Displej indikatora baterije za električni bicikl IBIZA/BARSELONA omogućava vam praćenje nivoa napunjenosti baterije tokom vožnje. Ovaj praktični dodatak omogućava vozaču da u svakom trenutku bude upućen u preostalu snagu baterije, pružajući mu osnovnu informaciju o tome koliko još može voziti pre nego što bude potrebno ponovo napuniti bateriju.

Displej obično pokazuje nivo napunjenosti baterije u procentima ili sa nekoliko nivoa indikatora, što omogućava vozaču da lako proceni koliko energije mu je preostalo. Ovo je posebno korisno za duže vožnje ili kada je potrebno planirati rutu tako da se izbegne ostajanje bez baterije u toku vožnje.

Displej indikatora baterije takođe može biti opremljen dodatnim funkcijama, poput brzinomera, kilometar satova, ili informacija o pređenoj udaljenosti, što dodatno poboljšava iskustvo vožnje električnog bicikla.

Ukratko, ovaj displej je ključni dodatak za sve vlasnike električnih bicikala IBIZA/BARSELONA, pružajući im korisne informacije o stanju baterije i omogućavajući im da uživaju u vožnji sa većim samopouzdanjem i sigurnošću.

Kategorija proizvoda:
  • Displej / Indikator
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Kina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop