Diode LED prednjeg svetla sa sijalicama žmigavaca GLX-A

650 din.
331320
+

Predstavljamo LED diode prednjeg svetla sa sijalicama žmigavaca, snage 48W, posebno dizajnirane za električni bicikl GLX-A i kompatibilne modele. Ove visokokvalitetne diode pružaju snažnu i efikasnu osvetljenost, dok sijalice za žmigavce dodatno unapređuju sigurnost vožnje. Sa dimenzijama ploče od 68x29mm, ove diode se lako uklapaju i estetski doprinose izgledu bicikla.

Karakteristike proizvoda:

  1. LED tehnologija: Napredna LED tehnologija pruža snažno i jasno osvetljenje, poboljšavajući vidljivost tokom vožnje u različitim uslovima.

  2. Sijalice za žmigavce: Opremljene su sijalicama za žmigavce, što dodatno povećava bezbednost i omogućava jasno izražavanje namera vozača.

  3. Snaga od 48W: Visoka snaga od 48W obezbeđuje dovoljno svetla za sigurnu vožnju, čineći ovaj set idealnim za noćnu i uslove smanjene vidljivosti.

  4. Prilagođen modelu GLX-A: Dizajniran specifično za električni bicikl GLX-A i slične modele, obezbeđuje savršeno uklapanje i funkcionalnost.

  5. Estetski doprinos: Dimenzije ploče sa diodama od 68x29mm čine ovaj set dioda estetski privlačnim, čime se doprinosi celokupnom izgledu bicikla.

  6. Jednostavna instalacija: Set dolazi sa svim potrebnim komponentama i jasnim uputstvima za instalaciju, omogućavajući laku montažu na bicikl.

Sa ovim LED diodama za prednje svetlo i žmigavce, bicikl GLX-A postaje ne samo efikasan prevozno sredstvo već i sigurno vozilo sa modernim osvetljenjem koje pruža visok nivo vidljivosti.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
  • Svetlosna grupa
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Kina

POMOĆ PRI KUPOVINI POMOĆ PRI KUPOVINI