Blatobran zadnji za električni bicikl BERLINER crn

Rezervni delovi za elektro bicikle odgovaraju i za druge modele osim onih koji su u nazivu ili opisu definisani. Preporučujemo da nam pošaljaljete fotografije vašeg dela putem vibera na broj 061/25-25-444 kako bismo zajedno ustanovili da li deo odgovara Vašem elektro biciklu.

1360 din.
331257
+

Blatobran zadnji za električni bicikl BERLINER crn - Praktična i Estetska Zaštita

Kada vozite svoj električni bicikl BERLINER, važno je da ostanete zaštićeni od blata i prskanja tokom vožnje, ali takođe želite da očuvate estetiku svog bicikla. Upravo za to služi blatobran zadnji za električni bicikl BERLINER crn.

Ovaj zadnji blatobran je specijalno dizajniran za električne bicikle modela BERLINER, pružajući vam pouzdanu zaštitu od blata i vode koja bi inače završila na vašoj odeći ili biciklu. Osim funkcionalnosti, ovaj blatobran ima i estetsku vrednost, doprinoseći izgledu vašeg bicikla.

Montaža ovog blatobrana je jednostavna i brza, i možete je obaviti bez problema. Kada ga jednom postavite, bicikl će biti spremno za vožnju u različitim uslovima.

Investirajte u blatobran zadnji za električni bicikl BERLINER crn kako biste osigurali da vaša vožnja bude udobna i bezbrižna, čuvajući pritom izgled svog bicikla.

Kategorija proizvoda:
  • Blatobran
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Kina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop