Automat žmigavaca za elektro bicikl 48V DISCOVERY

1120 din.
331164
+

Automat za žmigavce za elektro bicikl 48V (model DISCOVERY) je posebno dizajniran kako bi dodao dodatni nivo bezbednosti i funkcionalnosti vašem električnom biciklu modela DISCOVERY. Evo nekoliko ključnih tačaka o ovom modelu:

  1. Specifično Dizajniran za Model DISCOVERY: Ovaj automat je prilagođen i kompatibilan sa modelom DISCOVERY električnog bicikla koji koristi napon od 48V. To znači da će savršeno odgovarati vašem biciklu bez potrebe za dodatnim modifikacijama ili prilagođavanjima.

  2. Povećana Bezbednost: Pravilno funkcionisanje žmigavaca je od suštinskog značaja za bezbednost vozača i ostalih učesnika u saobraćaju. Dodavanjem žmigavaca na vaš električni bicikl možete jasno signalizirati svoje namere vožnje, smanjujući rizik od nesreća.

  3. Jednostavna Instalacija: Instalacija ovog automata je obično jednostavna i zahteva osnovno razumevanje električnih sistema. Većina električnih bicikala, posebno modela DISCOVERY, ima odgovarajuće priključke za laku instalaciju žmigavaca.

  4. Praktičan Dizajn: Automat za žmigavce je obično smešten na upravljaču ili drugom dostupnom mestu na biciklu, što omogućava lak pristup i upravljanje žmigavcima tokom vožnje.

  5. Dodatna Vidljivost: Žmigavci ne samo da povećavaju vašu bezbednost već i vašu vidljivost u saobraćaju. Ovo je od suštinskog značaja, posebno u uslovima sa smanjenom vidljivošću.

  6. Unapređenje Vožnje: Automat za žmigavce dodaje praktičnost vašem biciklu, čineći vaše vožnje udobnijim i bezbednijim iskustvom.

Dodavanjem ovog automata za žmigavce na vaš električni bicikl DISCOVERY, unapredićete svoje iskustvo vožnje i doprineti bezbednijem saobraćaju. Ova komponenta je jednostavan i efikasan način da vaš električni bicikl bude bolje opremljen za različite uslove vožnje.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Proizvođač:
Kina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop