Automat žmigavaca za elektro bicikl 48/60V

790 din.
331097
+

Automat žmigavaca, specifično dizajniran za električne bicikle sa radnim naponom od 48V/60V. Ovaj visokokvalitetni automat omogućava lako i efikasno upravljanje žmigavcima, dodajući dodatnu sigurnost vašoj vožnji. Sa dimenzijama od 33x22x30 (40)mm, ovaj automat je kompaktan i lako se integriše u električni sistem vašeg bicikla.

Ključne karakteristike:

  1. Napredna funkcionalnost: Automat žmigavaca pruža napredne funkcije upravljanja žmigavcima, omogućavajući vozaču lako i jasno izražavanje svojih namera u saobraćaju.

  2. Kompatibilnost sa naponom 48V/60V: Dizajniran za rad na naponu od 48V/60V, ovaj automat je savršeno prilagođen za električne bicikle sa ovim specifičnim naponom.

  3. Kompaktne dimenzije: Sa dimenzijama od 33x22x30 (40)mm, ovaj automat je kompaktan, što omogućava jednostavnu integraciju u električni sistem bicikla bez zauzimanja suviše prostora.

  4. Pouzdanost i dugotrajnost: Izrađen od visokokvalitetnih materijala, automat žmigavaca obezbeđuje pouzdan rad tokom dužeg vremenskog perioda, smanjujući potrebu za redovnim održavanjem.

  5. Praktična instalacija: Automat dolazi sa svim potrebnim komponentama za jednostavnu instalaciju, olakšavajući vozačima postavljanje i korišćenje žmigavaca na njihovim električnim biciklima.

Sa ovim automat žmigavaca, vaša vožnja postaje bezbednija i efikasnija, dok istovremeno dodaje modernu i praktičnu funkcionalnost vašem električnom biciklu. Investiranjem u ovu komponentu, unapređujete ukupno iskustvo vožnje i doprinosite sigurnosti u saobraćaju.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Proizvođač:
Kina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop