U periodu od 19.08.2024 do 8.09.2024 smo na godišnjem odmoru. U tom periodu se neće vršiti slanje paketa i porudžbine neće biti moguće. Hvala na razumevanju.
 

Punjač za elektricni bicikl 24V 2A "PC" olovne baterije

2980 din.
331316
+

Punjač 24V/2A (10-14Ah) za olovne baterije električnih bicikala

Ovaj punjač, označen kao "PC", namenjen je za punjenje olovnih baterija električnih bicikala. Jednostavan za upotrebu i pouzdan, ovaj punjač pruža efikasan način održavanja i punjenja vašeg električnog bicikla, produžavajući tako njegov radni vek i poboljšavajući performanse.

Ključne karakteristike:

  • Napon i struja: Sa naponom od 24V i strujom od 2A, ovaj punjač je optimalan za baterije kapaciteta od 10 do 14Ah.
  • PC priključak: Jednostavan za povezivanje zahvaljujući PC priključku, ovaj punjač omogućava stabilnu i sigurnu vezu sa baterijom vašeg bicikla tokom procesa punjenja.
  • Kompatibilnost: Ovaj punjač je kompatibilan sa većinom baterija električnih bicikala kapaciteta 10 do 14Ah, pružajući vam fleksibilnost i praktičnost u korišćenju.

Ovaj punjač je neophodan dodatak za svakog vlasnika električnog bicikla, omogućavajući vam brzo i efikasno punjenje baterije kako biste bili spremni za sledeću vožnju. Pouzdan i jednostavan za korišćenje, ovaj punjač će vam pružiti dugotrajan i pouzdan rad, obezbeđujući da uživate u svakoj vožnji.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Proizvođač:
Kina

Karakteristike akumulatora

Kapacitet:
10 Ah
Radni napon:
24 V ⚡ 2 baterije
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop