Elektronika CDI GY6 80cc 4T 6 izlaza 4+2 AC štelujuća

970 din.
*KR-19
+

Elektronika CDI (Kondenzator Pražnjenja Paljenja) za GY6 80cc 4T sa 6 izlaza, 4+2 AC (izlazi za naizmeničnu struju), sa mogućnošću štelovanja, predstavlja ključnu komponentu u sistemu paljenja četvorotaktnih motora. Ova elektronika omogućava precizno upravljanje paljenjem smeše goriva i vazduha u cilindru motora, što obezbeđuje stabilan rad i optimalne performanse.

Osnovne karakteristike:

  1. 6 Izlaza: Ova elektronika CDI ima 6 glavnih izlaza, pružajući potrebne signale za paljenje svake od svećica motora.

  2. 4+2 AC (Izlazi za Naizmeničnu Struju): Specifičnost ovog modela je da poseduje 4+2 AC izlaza, što znači da je kompatibilna sa sistemima koji koriste naizmeničnu struju.

  3. Štelujuća (Adjustable): Mogućnost štelovanja omogućava prilagođavanje određenih parametara u skladu sa potrebama i specifikacijama motora.

Važno: Pre nego što zamenite elektroniku CDI, proverite kompatibilnost sa modelom vašeg skutera i osigurajte da su svi priključci ispravni. Ako niste sigurni ili nemate iskustva u zamjeni ove komponente, preporučujemo da se obratite stručnjaku ili servisu za motocikle kako biste osigurali sigurnu i ispravnu instalaciju.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Proizvođač:
Kina
Skuteri:
  • Kineski skuter 4T 80cc
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop