Elektronika CDI Baotian 50cc 4T 6 izlaza AC

860 din.
RC17017
+

Elektronika CDI za Baotian 50cc 4T sa 6 izlaza (AC)

Elektronika CDI je ključna komponenta za vaš skuter Baotian 50cc sa 4-taktnim motorom. Ova CDI jedinica ima impresivnih 6 izlaza i funkcioniše na principu promenljivog strujnog napona (AC), što omogućava tačno upravljanje paljenjem i radom motora.

Pravilna funkcija CDI uređaja je ključna za pouzdan rad motora. Ona kontroliše trenutak paljenja i omogućava ispravno sagorevanje smeše goriva i vazduha u cilindru. Rezultat je efikasan rad motora, koji obezbeđuje snagu i performanse koje očekujete od svog skutera.

Zamena elektronike CDI je deo redovnog održavanja vašeg skutera i može biti neophodna ukoliko primetite probleme sa paljenjem ili performansama. Ova CDI jedinica za Baotian 50cc 4T sa 6 izlaza (AC) je pouzdan izbor koji će vam pomoći da ponovo uživate u besprekornom vožnjom.

Nabavite ovu elektroniku CDI i osigurajte da vaš Baotian skuter nastavi da isporučuje optimalne performanse i udobnost pri svakoj vožnji.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Proizvođač:
Kina
Skuteri:
  • Kineski skuter 4T 50cc
  • Baotian
  • Benelli
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop