Rezervoar goriva sa filterom agregat ET 950

1720 din.
W98-115
+

Rezervoar goriva je ključni deo vašeg agregata ET 950, a dodavanje filtera dodaje još jedan nivo zaštite i efikasnosti. Evo zašto je ovaj rezervoar sa filterom idealan za vaš agregat:

Ključne Karakteristike:

  • Pouzdan Filtriranje: Filter goriva sprečava nečistoće, prašinu i čestice da dospeju u sistem goriva, obezbeđujući čist i pouzdan tok goriva. Ovo smanjuje rizik od začepljenja i produžava životni vek motora agregata.

  • Jednostavna Zamena: Dizajniran sa lakoćom zamene, ovaj rezervoar sa filterom omogućava brzu zamenu bez potrebe za specijalnim alatima. To čini održavanje vašeg agregata jednostavnim zadatkom.

  • Visokokvalitetni Materijali: Izrađen od visokokvalitetnih materijala, rezervoar goriva je otporan na koroziju i dugotrajan, obezbeđujući stabilan i bezbedan tok goriva tokom vremena.

  • Savršeno Prilagođen ET 950: Dimenzije i specifikacije ovog rezervoara sa filterom idealno odgovaraju agregatu ET 950, čineći ga savršenim dodatkom za vašu opremu.

Obezbedite siguran i stabilan tok goriva za vaš agregat ET 950 sa ovim rezervoarom sa filterom. Investirajte u kvalitetnu opremu koja će produžiti životni vek vašeg agregata i održavati ga u vrhunskom stanju. Nabavite rezervoar sa filterom i osigurajte pouzdane performanse svog agregata.

Kategorija proizvoda:
  • Rezervoar i dovod goriva
Materijal:
Čelik
Proizvođač:
Willtek, Tajvan
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop  
 

Kupci su takođe kupovali na AgroMOTO.rs