Poručivanje možete načiniti putem sajta, viber porukom ili redovnim pozivom. Isporuka 2 do 4 radna dana.
060/0230-047
069/1230-450 ; 060/0230-440

Uslovi korišćenja i kupovine

 

1. OPŠTA PRAVILA POSLOVANJA

AgroMOTO.rs je brend ime od pravnog subjekta Micron Incorporated d.o.o. Porudžbina se smatra važećom ukoliko su svi traženi podaci verodostojni i ispravno unešeni u postupku poručivanja i kada kupac prihvati ukupnu cenu i navedene uslove kupovine. Najkasnije u roku od 24 sata nakon obavljene porudžbine, AgroMOTO.rs će Vam poslati e-mail sa potvrdom o uspešno primljenoj porudžbini sa svim potrebnim podacima. Ukoliko podaci koje ste uneli nisu u potpunosti tačni ili nisu kompletni, AgroMOTO.rs zadržava pravo da ne isporuči proizvod.

 

2. CENE

AgroMOTO.rs garantuje da će cena proizvoda *(ne uključujući cenu troškove isporuke na adresu kupca) koja je važila u trenutku zaključivanja porudžbine ostati nepromenjena do trenutka preuzimanja pošiljke.

*Naglašavamo da troškovi dostave ne ulaze u cenu proizvoda

 

3. PDV

U cene, istaknute na web lokaciji www.agromoto.rs je uračunat PDV.

 

4. IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU LIČNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠĆENJU

U ime Micron Incorporated d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika i njihovih ličnih podataka. Prikupljamo samo one podatke koji su neophodni za kvalitetno pružanje usluga, te ih koristimo isključivo u svrhu realizacije primljenih porudžbina za naše proizvode. Obavezujemo se da primljene lične podatke nećemo davati na korišćenje trećim osobama, te da ih bez pristanka korisnika nećemo upotrebljavati za slanje reklamnih poruka ni u bilo kakvim marketinškim akcijama. Redovno dajemo korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni sa lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenim osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Micron Incorporated d.o.o., kao i poslovni partneri, odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Korišćenjem naših Web stranica pristajete na prikupljanje ličnih podataka i njihovo korišćenje u navedene svrhe. Ukoliko ne želite da uzimamo Vaše lične podatke ili se ne slažete s nekim delom ove izjave, molimo Vas da ne koristite naše Web stranice.

 

5. AUTORSKA PRAVA

Svi sadržaji na ovim stranicama (tekstovi, fotografije, grafička i idejna rešenja, dizajn) isključivo su vlasništvo Micron Incorporated d.o.o. Niti jedan deo sa ove stranice ne sme se upotrebljavati niti reprodukovati bez pismenog dopuštenja.

 

6. ISPORUKA ROBE

Micron Incorporated d.o.o. zadržava pravo promene uslova kupovine. Izmenjeni uslovi kupovine stupaju na snagu odmah nakon izmene i primenjivaće se na sve buduće narudžbine.

 

1.Opis načina isporuke robe

Po završetku pravljenja porudžbine kupac automatski dobija mail sa svim podacima o porudžbini, što je potvrda da je porudžbina uspešno obavljena. U roku od najviše 24 časa kupac dobija još jedan mail sa potvrdom da li je porudžbina prihvaćena ili nije. Ako je prihvaćena istog dana artikli se pakuju i predaju kurirskoj službi i isporučuju se sledeći dan. Ako je porudžbina napravljena subotom i nedeljom - biće poslata u ponedeljak. Ako porudžbina nije prihvaćena ili neki od artikala slučajno nije na stanju - naš komercijalista poziva kupca telefonom zbog dogovora o izmeni porudžbine, odnosno odabiru nekog drugo/sličnog artikla ili kako već kupcu bude najviše odgovaralo.

2. Rokovi dostave

     Nakon slanja porudžbine u Micron Incorporated d.o.o., za isporuku robe potrebno je od 1 do 5 radnih dana, u zavisnosti od ažurnosti kurirske službe.

3. Troškovi isporuke

 

    Za kupljenu robu, plaća se trošak isporuke od 330,00 dinara.

 

   

 

7. SAOBRAZNOST I REKLAMACIJE

 

Insistiramo na detaljno upoznavanje uslova saobraznosti i reklamacije koje možete pogledati na sledećoj strani: SAOBRAZNOST I REKLAMACIJE

 

8. OTKAZ ROBE

Ukoliko kupac želi da otkaže svoju porudžbinu, a pri tome je izvršio plaćanje, onda u tom slučaju može da bira:

  • da uzme drugi proizvod ili proizvode najmanje u vrednosti otkazanog, ili
  • da mu se vrati novac. 

 

9. POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica,gotovinom, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Micron Incorporated d.o.o. uplatice i povraćaj sredstava na račun korisnika kartice/TR kupca/postanskom uputnicom.

 

10. OSTALO

Micron Incorporated d.o.o. zadržava pravo promene uslova kupovine. Izmenjeni uslovi kupovine stupaju na snagu odmah nakon izmene i primenjivaće se na sve buduće narudžbine. Korišćenje naziva brendova i žigova služi isključivo radi naznačenja namene robe, rezervnih delova i pribora, shodno Zakonu o žigovima član 41 stav 3.