Aditiv za unutrašnje čišćenje motora MANNOL Motor Flush 350 ml

mannol logo proizvodjaca

Nemački brend MANNOL uključuje najnovije aditive za goriva i ulja, zaptivne smese i lepak za popravku, proizvode za spoljno i unutrašnje održavanje vozila kao i pomoćne proizvode za održavanje higijene vozila.
300 din.
MN9900
+

MANNOL Motor Flush (9900) je uljni aditiv koji se koristi za čišćenje sistema za ulje i filtriranje ulja u motoru. Evo nekih svojstava i primene ovog aditiva:

- Neutralizacija taloga i prljavštine: Motor Flush se primenjuje tokom 10 minuta kako bi neutralisao taloge, prljavštinu, blato, prašinu i druge naslage koje se mogu nakupiti u delovima motora.
- Čišćenje sistema za ulje: Aditiv efikasno čisti sistem za ulje, uklanjajući naslage i nečistoće koje mogu uticati na pravilan rad motora.
- Podmazivanje i sprečavanje habanja: Motor Flush obezbeđuje nesmetano podmazivanje delova motora, čime se smanjuje habanje i produžava vek trajanja motora.
- Uklanjanje naslaga i prljavštine: Aditiv se takođe bori protiv naslaga i prljavštine koje mogu nastati kao rezultat upotrebe aditiva deterdženta u ulju.
- Kompatibilnost sa uljima: Motor Flush se može mešati sa mineralnim i sintetičkim uljima, što ga čini pogodnim za korišćenje u različitim vrstama motora.
- Primena u benzinskim i dizel motorima: Može se koristiti za ispiranje benzinskih i dizel motora, kako sa turbokompresorom, tako i bez njega.

Važno je pratiti uputstva za upotrebu koja su navedena na ambalaži proizvoda kako biste postigli najbolje rezultate prilikom primene Motor Flush aditiva.

Kategorija proizvoda:
  • Moto kozmetika
Proizvođač:
Mannol, Nemačka
Proizvođački serijski brojevi:
9900

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU