U periodu od 19.08.2024 do 8.09.2024 smo na godišnjem odmoru. U tom periodu se neće vršiti slanje paketa i porudžbine neće biti moguće. Hvala na razumevanju.
 

Motor za trimere 2,3 KS 52cm³ 2T

5890 din.
95098
+

Zamenski Motor za Trimer - Visoka Snaga i Povoljna Cena

Ovaj zamenski motor za trimer pruža izuzetnu snagu i efikasnost, čineći ga idealnim izborom za različite trimere. Sa snagom od 2,3 KS (1,9 kW) i zapreminom motora od 52cc, ovaj motor obezbeđuje snažan pogon i podršku za obavljanje raznovrsnih zadataka. Kompatibilan je sa poznatim trimеrima, uključujući Demon i Villager serije, pružajući pouzdanu zamenu po pristupačnoj ceni.

Motor za Demon Trimer - Snaga koja oduzima dah

Sa prečnikom klipa/stubline od 44mm i kapacitetom rezervoara goriva od 1,2 L, ovaj motor pruža glatko i efikasno kretanje, dok istovremeno omogućava produženo radno vreme bez čestog zaustavljanja. Pored toga, lako je dostupan kao zamenski motor za Demon trimer, obezbeđujući visok nivo kompatibilnosti.

Motor za Villager Trimer - Performanse koje se pamte

Ugradnja ovog motora je jednostavna, a njegova snažna performansa i dug vek trajanja čine ga pouzdanim izborom za trimer serije Villager. Ovaj motor je kompatibilan sa različitim brendovima trimera, pružajući vam svestranost u korišćenju. Sa preporučenom mešavinom visokokvalitetnog 2T motornog ulja i bezolovnog goriva, obezbeđuje optimalnu performansu motora.

Motor za Trimere Cena - Pristupačnost i Kvalitet u Jednom

Investirajte u kvalitet i efikasnost po povoljnoj ceni. Ovaj zamenski motor za trimere donosi visoke performanse, kompatibilnost sa poznatim brendovima, i dugotrajan radni vek. Nabavite ga sada i unapredite performanse vašeg trimera bez potrebe za dodatnim troškovima.

Deklarisana snaga:
2,3 KS
Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 900
  • Villager BC 1250
  • Villager BC 1900
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop