Motor za trimere 2,3 KS 52cc 2T

6290 din.
*š-4555 (95098)
+

Zamenski, ugradni motor visoke snage koji je idealan za upotrebu u različitim uređajima poput trimera, prskalica, mini motora i malih freza. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost u radu.

Sa snagom od 2.3 KS (1.9 kW) i zapreminom motora od 52cc, ovaj motor pruža snažnu snagu koja je potrebna za obavljanje zahtevnih zadataka. Prečnik klipa/stubline od 44mm garantuje glatko i efikasno kretanje motora, a kapacitet rezervoara goriva od 1,2 L omogućava duže vreme rada bez potrebe za ponovnim punjenjem goriva. Motor je isti kao što je fabrički ugrađen u Villager BC 1900  i Demon RQ580.

Ovaj motor je zamenski nov motor koji je kompatibilan sa trimere Demon, Prolniner, Straus, Lesnik, Villager, kao i mnoge druge trimere od proizvođača CRAFTOP, STIGA, GUIDE, KENOCRAFT, AGM, SMART GARDEN, GARDEN MASTER, FERROS TOOLS.

Preporučuje se korišćenje mešavine ulja za dvotaktne motore i bezolovnog goriva u odnosu 1:50. Takođe, preporučujemo upotrebu kvalitetnih i sigurnih 2T motornih ulja za produženje životnog veka motora.

Obezbeđeni su i rezervni delovi za ovaj motor, što omogućava lakšu popravku i održavanje motora.

Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 900
  • Villager BC 1250
  • Villager BC 1900

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU