Karburator za trimer Demon Villager AGM Straus fi 15 mm

930 din.
*zb25640 / 10001mbn
+

Karburator za trimer Demon Villager AGM Straus fi 15 mm igra ključnu ulogu u obezbeđivanju optimalnog rada vašeg trimera. Ovaj karburator, sa prečnikom otvora od 15 mm, specifično je dizajniran za modele trimera Demon, Villager, AGM i Straus, pružajući im potrebnu snabdevanje gorivom.

Kada karburator postane dotrajan ili neispravan, to može rezultirati problemima u radu trimera. Oscilacije u radu motora, curenje goriva ili neujednačeno snabdevanje gorivom mogu biti indikatori da je karburator potrebno zameniti. Karburator je od suštinske važnosti za pravilno mešanje vazduha i goriva, čime se osigurava konstantan rad motora i optimalne performanse.

Ovaj zamenski karburator nudi pouzdanu alternativu, prilagođenu specifičnim modelima trimera. S prečnikom otvora od 15 mm, pruža pravilno doziranje goriva, što je ključno za efikasan rad trimera. Montaža ovog karburatora omogućava jednostavnu zamenu dotrajanog dela, čime se trimer vraća u optimalno radno stanje.

Preporučuje se redovno održavanje karburatora kako biste produžili vek trajanja trimera i obezbedili dugotrajnu i pouzdanu upotrebu. Uz ovaj karburator, vaš trimer će imati adekvatno snabdevanje gorivom, što će doprineti efikasnom obavljanju svakodnevnih poslova. Investirajte u kvalitetan zamenski karburator kako biste očuvali performanse vašeg trimera.

Visokokvalitetni zamenski karburator, optimalan je za Villager i Demon trimere, pružajući pouzdano snabdevanje gorivom i održavajući optimalne performanse vašeg trimera. Sa preciznim dizajnom i prečnikom otvora od 15 mm, ovaj karburator je specifično prilagođen modelima trimera Villager i Demon, garantujući pravilno doziranje goriva i konstantan rad motora.

Kada se suočite s problemima u radu motora, poput oscilacija u radu, curenja goriva ili neujednačenog snabdevanja gorivom, ovaj zamenski karburator pruža efikasno rešenje. Montaža je brza i jednostavna, omogućavajući vam da bez problema zamenite dotrajan karburator i vratite trimera u optimalno radno stanje.

Što se tiče cene, ovaj zamenski karburator pruža odličan odnos između kvaliteta i troškova. Cena karburatora za Demon trimer je pristupačna, omogućavajući vam da poboljšate performanse svog trimera bez dodatnog opterećenja budžeta.

Investirajte u ovaj karburator kako biste obezbedili adekvatno snabdevanje gorivom za vaš Villager ili Demon trimer, produžili vek trajanja uređaja, i učinili ga dugotrajnim i pouzdanim rešenjem za vaše radne potrebe. Efikasnost, pristupačnost i dugovečnost čine ovaj zamenski karburator izuzetnim izborom za vaš trimer.

Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Materijal:
Aluminijum
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 1250
  • Villager BC 1900
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop