Karburator za trimer Demon Villager AGM Straus fi 15 mm

930 din.
25640
+

Ovaj karburator, sa svojim prečnikom otvora od 15 mm, predstavlja ključni deo vašeg trimera, bilo da je reč o modelima Demon, Villager, AGM ili sličnim uređajima. Evo šta ovaj karburator donosi:

1. Precizna Kompatibilnost: Karburator je precizno dizajniran kako bi se savršeno uklopio u modele trimera koji zahtevaju otvor od 15 mm. Ovo osigurava lakšu zamenu bez potrebe za dodatnim prilagođavanjima.

2. Održavanje Optimalnog Goriva: Karburator je odgovoran za pravilno doziranje goriva i vazduha, što je ključno za postizanje najboljih performansi vašeg trimera. Precizna mešavina goriva i vazduha obezbeđuje efikasan rad motora.

3. Kvalitetna Konstrukcija: Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dug vek trajanja i pouzdanost. To znači da ćete moći da se oslonite na ovaj karburator tokom dugog vremenskog perioda.

4. Jednostavna Zamena: Zamena karburatora je relativno jednostavan postupak i može se izvršiti bez potrebe za naprednim tehničkim veštinama.

Ovaj karburator će obezbediti da vaš trimer radi sa maksimalnim performansama i efikasnošću. Bez obzira da li se bavite uređivanjem travnjaka, šišanjem živice ili drugim zadacima održavanja, ovaj karburator će poboljšati performanse vašeg trimera i olakšati vam obavljanje poslova.

Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Materijal:
Aluminijum
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 1250
  • Villager BC 1900

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU