Dihtung cilindra trimera Villager BC 1250 1900

90 din.
013495
+

Dihtung cilindra za trimere Villager BC 1250 i BC 1900 je zamenski deo koji se koristi za obezbeđivanje hermetičke i sigurne veze između cilindra i bloka motora trimera. Ovaj dihtung je posebno dizajniran da spreči curenje kompresije i ulja između cilindra i bloka motora.

Osnovne karakteristike dihtunga cilindra su:

1. Kvalitetan materijal: Dihtung je izrađen od visokokvalitetnog materijala koji je otporan na visoke temperature, pritisak i hemijske agense koji se javljaju u motoru trimera. To obezbeđuje dugotrajnost i pouzdanost dihtunga.

2. Precizna veličina: Dihtung ima tačne dimenzije koje odgovaraju cilindru i bloku motora trimera Villager BC 1250 i BC 1900. To omogućava lako postavljanje i sigurno zaptivanje.

3. Efikasna zaptivnost: Dihtung obezbeđuje efikasno zaptivanje između cilindra i bloka motora, sprečavajući curenje kompresije i ulja. To je važno za pravilan rad motora, smanjenje gubitka snage i produženje veka trajanja trimera.

Zamena dihtunga cilindra se preporučuje kada primetite curenje kompresije ili ulja, ili kada je postojeći dihtung oštećen. Redovna zamena dihtunga pomaže u održavanju optimalnog rada trimera i produžava vek trajanja motora.

Koristeći zamenski dihtung cilindra za trimere Villager BC 1250 i BC 1900, možete biti sigurni da ćete imati sigurnu i hermetičku vezu između cilindra i bloka motora trimera. Održavanje i zamena dihtunga cilindra je važan deo održavanja trimera i obezbeđuje siguran i efikasan rad uređaja.

Kategorija proizvoda:
  • Dihtung / Semering
Materijal:
Klingerit
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 1250
  • Villager BC 1900

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU