Amortizer trimera Villager BC 750 900 1250 (gumena manžetna) fi 26 mm

Proizvodi proizvođača MTB su namenjeni za ličnu i hobi upotrebu. Odlikuje ih odličan odnos cene i kvaliteta.
160 din.
013436
+

Amortizer gumene manžetne za trimere Villager BC 750, BC 900 i BC 1250, fi 26 mm, pruža udobnije rukovanje i smanjenje prenosa vibracija tokom rada. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala kako bi se osigurala izdržljivost i dugotrajnost. 

Amortizeri igraju važnu ulogu u smanjenju vibracija i udobnosti prilikom korišćenja trimera. Vremenom, elastičnost amortizera može se smanjiti, što može dovesti do povećanog prenosa vibracija na rukovaoce i smanjenja udobnosti pri radu. Zamena amortizera gumene manžetne fi 26 mm je preporučljiva kako bi se održala optimalna efikasnost i udobnost trimera.

Zamenski amortizeri su dizajnirani da se savršeno uklope i pruže pouzdanost i performanse koje očekujete od Vašeg trimera Villager BC serije. Pažljivo izabrani materijali i precizna izrada obezbeđuju da zamenski amortizeri budu visokog kvaliteta i dugotrajni.

Pouzdana zamena za originalne delove, amortizeri gumene manžetne fi 26 mm za trimere Villager BC 750, BC 900 i BC 1250 omogućavaju Vam udoban rad i smanjenje prenosa vibracija tokom obavljanja vaših poslova.

Kategorija proizvoda:
  • Amortizer
Materijal:
Guma
Proizvođač:
MTB, Kina

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 750
  • Villager BC 900
  • Villager BC 1250

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU