Cilindar trimera za Stihl FS 85 fi 34 mm Thorp

3590 din.
179-645
+

Cilindar trimera za Stihl FS 85 fi 34 mm je visokokvalitetni cilindar koji će značajno poboljšati snagu i performanse vašeg trimera. Ovaj cilindar je specijalno dizajniran da se ugrađuje u Stihl FS 85 motorni trimer, priznat po svojoj pouzdanosti i izdržljivosti.

Izrađen od aluminijuma sa Nikasil košuljicom, ovaj cilindar pruža izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost. Nikasil premaz obezbeđuje smanjenje trenja i otpornost na habanje, produžavajući radni vek cilindra. Sa pravilno instaliranim cilindrom, možete očekivati povećanu snagu, efikasnost i preciznost pri obavljanju radova košenja i oblikovanja.

Ovaj cilindar se lako ugrađuje u Stihl FS 85 trimere i pruža optimalne performanse. Proizveden od strane renomiranog proizvođača Thorp iz Srbije, možete biti sigurni u kvalitet i pouzdanost ovog cilindra.

Unapredite snagu i performanse svog trimera uz cilindar trimera za Stihl FS 85 fi 34 mm. Uživajte u efikasnom radu, preciznom košenju i oblikovanju vašeg dvorišta ili vrta sa ovim visokokvalitetnim cilindrom.

Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Materijal:
Aluminijum sa Nikasil košuljicom
Proizvođač:
Thorp, Srbija

Ugrađuje se u trimere

STIHL motorni trimeri:
  • Stihl FS 85

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU