Cilindar trimera za Stihl FS 38 45 55 fi 34 mm HRM

Proizvodi proizvođača Craftop su namenjeni za ličnu i hobi upotrebu. Odlikuje ih odličan odnos cene i kvaliteta.

1890 din.
*tm95476
+

Cilindar za trimer Stihl FS 38 45 55 fi 34 mm - HRM

Cilindar za trimer Stihl FS 38 45 55 fi 34 mm proizvođača HRM je visokokvalitetni zamenski deo koji će unaprediti performanse vašeg trimera. Ovaj cilindar je posebno dizajniran da odgovara modelima Stihl FS 38, 45 i 55, obezbeđujući optimalne rezultate pri radu.

Izrađen je od kvalitetnih materijala koji garantuju izdržljivost i dugotrajnost. Cilindar ima prečnik od 34 mm, što ga čini idealnim za različite vrste poslova kao što su košenje i oblikovanje travnjaka. Njegova izdržljiva konstrukcija omogućava dugotrajno korišćenje bez gubitka performansi.

Zamena originalnog cilindra ovim zamenskim delom će osigurati da vaš trimer Stihl FS 38 45 55 radi efikasno i pouzdano. Bilo da se bavite profesionalnim poslovima ili obavljate radove u dvorištu, ovaj cilindar će poboljšati snagu i performanse vašeg trimera, čineći svaki zadatak lakšim.

Nabavite ovaj visokokvalitetni zamenski cilindar od proizvođača HRM i osigurajte optimalne performanse svog trimera Stihl FS 38 45 55. Sa ovim cilindrom, vaš trimer će brzo i efikasno obavljati različite poslove.

Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Materijal:
Aluminijum sa Nikasil košuljicom
Proizvođač:
HRM, Kina

Ugrađuje se u trimere

STIHL motorni trimeri:
  • Stihl FS 38
  • Stihl FS 45
  • Stihl FS 55

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU