U periodu od 19.08.2024 do 8.09.2024 smo na godišnjem odmoru. U tom periodu se neće vršiti slanje paketa i porudžbine neće biti moguće. Hvala na razumevanju.
 

Motor za trimere TH520AV WBC 52cm³ THORP

8820 din.
TH-937
+

Motor za trimere TH520AV WBC snage 52cc i 1,7 kW brenda THORP predstavlja visokokvalitetni i snažni motor namenjen trimerima. Sa izuzetno pouzdanim performansama, ovaj motor je idealan za profesionalnu upotrebu u održavanju travnatih površina i vrtova. Evo ključnih karakteristika ovog motora:

 1. Snažan Motor: Snaga od 52cc i 1,7 kW obezbeđuje snažan rad, omogućavajući efikasno sečenje i trimovanje trave.

 2. Pogodan za Trimer: Motor je posebno dizajniran za upotrebu na trimerima, pružajući pouzdane performanse tokom dugog vremenskog perioda.

 3. Profesionalna Upotreba: Ovaj motor je namenjen profesionalnoj upotrebi, što ga čini idealnim izborom za radnike održavanja travnjaka, baštovane i druge profesionalce u oblasti uređenja zelenih površina.

 4. THORP Kvalitet: THORP je prepoznat kao brend koji pruža kvalitetne motore za baštenske alate. Ovaj motor nosi oznaku THORP kvaliteta.

 5. Efikasno Gorivo: Motor je efikasan u potrošnji goriva, čineći ga ekonomičnim i održivim rešenjem za rad u vrtu ili na poljoprivrednim površinama.

 6. Jednostavno Održavanje: Konstrukcija motora je prilagođena jednostavnom održavanju, čime se olakšava njegova dugovečnost.

 7. Lako Pokretanje: Motor je opremljen mehanizmom za lako pokretanje, čime se smanjuje napor prilikom startovanja.

Motor za trimere TH520AV WBC 52cc 1,7 kW THORP je pravi izbor za one koji traže snažan, pouzdan i dugotrajan motor za profesionalnu upotrebu u održavanju travnatih površina. Preporučuje se pridržavanje uputstava proizvođača za instalaciju i održavanje kako bi se osigurala dugovečnost i optimalne performanse.

Deklarisana snaga:
2,3 KS
Kategorija proizvoda:
 • Motorna grupa
Proizvođač:
Thorp, Srbija

Ugrađuje se u trimere

THORP motorni trimeri:
 • Thorp TH520
VILLAGER motorni trimeri:
 • Villager BC 1250
 • Villager BC 1900
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop