Motor za trimere 3KS 63cc 2T

10860 din.
tm95897
+

Ugradni, zamenski 2T motor za trimere: Snage 3 KS (2,2 kW) i Zapremina motora 63cc

Tražite pouzdan i snažan motor za vaš trimer? Ovaj zamenski dvotaktni motor je prava opcija za vas! Sa snagom od 3 konjske snage (2,2 kW) i zapreminom motora od 63 cm³, ovaj motor donosi izvanredne performanse i pouzdanost.

Opremljen klipom prečnika 48 mm, ovaj motor je dizajniran za zamenu postojećeg motora u vašem trimeru. Kapacitet rezervoara za gorivo iznosi 1,2 litara, a kao pogonsko gorivo koristi se mešavina ulja za dvotaktne motore i bezolovnog goriva u odnosu 1:50.

Ovaj motor je ključna komponenta koja će poboljšati performanse vašeg trimera. Sa njim, vaš trimer će ponovo biti spreman za rad, sa boljim performansama i manjom potrošnjom goriva.

Ne čekajte, poručite svoj ugradni, zamenski dvotaktni motor za trimere danas! Ovaj motor je kompatibilan sa Villager BC1250 i BC1900 modelima, kao i mnogim drugim proizvođačima, uključujući CRAFTOP, STIGA, GUIDE, KENOCRAFT, AGM, SMART GARDEN, GARDEN MASTER, FERROS TOOLS i DEMON.

 

 
@agromotoshop Snage 3 KS (2,2 kW) Zapremina motora 63cc Zamenski 2-taktni motor za trimere poseduje klip sa prečnikom od 48 mm i namenjen je za zamenu postojećeg motora u trimeru. On pruža snagu od 3 KS, što odgovara 2.2 kW, a zapremina motora je 63 cm³ . Kapacitet rezervoara za gorivo je 1,2 litara, a kao pogonsko gorivo se koristi mešavina ulja za dvotaktne motore i bezolovnog goriva u odnosu 1:50. Ovaj motor može da zameni originalne motore na Vašem trimeru, pružajući dovoljno snage na pretek i pouzdanosti. Uz ovaj motor, Vaš trimer će ponovo biti spreman za rad, sa boljim performansama i manjom potrošnjom goriva. Ne čekajte i poručite svoj ugradni, zamenski dvotaktni motor za trimere danas! Ovaj motor se može koristiti za zamenu Villager BC1250 i BC1900 modela, kao i mnogih drugih proizvođača, uključujući CRAFTOP, STIGA, GUIDE, KENOCRAFT, AGM, SMART GARDEN, GARDEN MASTER, FERROS TOOLS i DEMON. #kosenje #kosenjetrave ♬ original sound - AgroMOTO | Online Shop
Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Proizvođač:
Kina

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU