Trimer na kolicima 1,7KS 42,7cc

15320 din.
+

Trimer na kolicima 1,7KS 42,7cc je praktičan uređaj za košenje koji kombinuje funkcionalnost trimera sa udobnošću i lakšim radom. Sa dve ručice i kvalitetnom aluminijumskom glavom za košenje, ovaj trimer pruža efikasno rešenje za sve one koji ne žele ili ne mogu nositi teže trimere na leđima.

Karakteristična osobina ovog trimera je mogućnost guranja, što značajno umanjuje umor prilikom košenja i olakšava jedan od težih poslova u bašti ili dvorištu.

Opremljen dvotaktnim, vazdušno hlađenim motorom, ovaj trimer pruža dovoljno snage za efikasno košenje. Maksimalni obrtaji od 8000/min omogućavaju brzo i precizno obavljanje posla. Zapremina motora iznosi 42,7 cm3, pružajući dovoljno snage za različite vrste košenja.

Sistem prenosa snage koristi kardansko vratilo i automatsko centrifugalno kvačilo, obezbeđujući glatku i efikasnu prenos snage sa motora na glavu za košenje. Radni zahvat niti iznosi 30 cm, što omogućava brzo prekrivanje većih površina sa manje prolaza.

Rezervoar za gorivo ima kapacitet od 1.35 litara, što je dovoljno za duže vreme rada bez potrebe za čestim punjenjem goriva.

Trimer na kolicima 1,7KS 42,7cc je izdržljiv i praktičan alat koji će olakšati košenje i smanjiti umor prilikom radova u bašti ili dvorištu. Sa svojim performansama i udobnošću, ovaj trimer će biti pouzdan partner u održavanju vašeg zelenog prostora.

Kategorija proizvoda:
  • Alat
Materijal:
Čelik
Proizvođač:
Kina

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU