Čep goriva Tomos A3 A35 metalni

590 din.
mb1963
+

Čep goriva TOMOS A3 A35 je metalni deo koji se koristi za zatvaranje rezervoara goriva na TOMOS motociklima. Ovaj čep je napravljen od kvalitetnog metala koji pruža čvrsto zaptivanje i sprečava curenje goriva.

Metalni čep goriva je dizajniran da se lako otvara i zatvara, omogućavajući vlasnicima TOMOS motocikala jednostavan pristup rezervoaru goriva. Takođe, metalni materijal pruža dugotrajnost i otpornost na habanje, čime se osigurava pouzdanost tokom dužeg perioda korišćenja.

Ovaj čep goriva je specifično dizajniran za modele TOMOS A3 i A35 motocikala, što ga čini kompatibilnim i idealnim izborom za zamenu ili nadogradnju postojećeg čepa. Njegova precizna izrada i dimenzije obezbeđuju sigurno zatvaranje rezervoara i sprečavaju nepoželjno curenje goriva.

Metalni čep goriva za TOMOS A3 A35 motocikle je važan deo sistema za snabdevanje gorivom i osigurava sigurnost i pouzdanost prilikom vožnje. Zahvaljujući kvalitetnoj izradi i materijalu, možete biti sigurni da će ovaj čep pravilno funkcionisati i obezbediti bezbedno skladištenje goriva na vašem TOMOS motociklu.

Kategorija proizvoda:
  • Rezervoar i dovod goriva
Proizvođač:
Kina
Tomos motori:
  • Automatik A3
  • Automatik A35

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU