Auspuh Tomos A5 Sport crni Laser

2890 din.
mb1540
+

Crni Laser auspuh je savršen izbor za vaš Tomos A5 Sport moped. Ovaj auspuh ističe se modernim dizajnom i crnom bojom, pružajući vam sportski izgled i odlične performanse.

Sa svojim crnim finišem, ovaj auspuh donosi elegantan i agresivan izgled koji će privući pažnju. Bez obzira da li vozite gradskim ulicama ili se upuštate u avanture na otvorenom, ovaj auspuh će dodati dozu stila vašem mopedu.

Laser auspuh je poznat po svom kvalitetu i performansama. Sa optimizovanim dizajnom, obezbeđuje dobar protok izduvnih gasova, što rezultira poboljšanom snagom i odzivom motora. Uz to, crni Laser auspuh pruža i dublji zvuk koji dodatno naglašava sportski karakter vašeg mopeda.

Ovaj auspuh je napravljen od visokokvalitetnih materijala, pružajući dugotrajnost i otpornost na habanje. Montaža je jednostavna i prilagođena Tomos A5 Sport modelu, omogućavajući vam brzu nadogradnju bez komplikacija.

Uzmite kontrolu nad stilom i performansama svog Tomos A5 Sport mopeda sa crnim Laser auspuhom. Uživajte u sportskom izgledu i snažnom zvuku, dok istovremeno dobijate pouzdan rad i poboljšane performanse svog vozila.

Kategorija proizvoda:
  • Auspuh i izduvni sistem
Proizvođač:
Srbija
Tomos motori:
  • Colibri A5

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU