Amortizeri Tomos APN6 17" tocak 300 mm

3690 din.
tm67325 / mb2057
+

Amortizeri za Tomos APN6 modele sa 17" točkom od 300 mm su par zamenskih amortizera koji pružaju poboljšanu udobnost vožnje i stabilnost vašeg Tomos mopeda. Ovi amortizeri su specijalno dizajnirani da se ugrade na Tomos modele APN6 sa 17" točkom od 300 mm, pružajući optimalnu kompatibilnost i performanse.

Korišćenje amortizera na vašem Tomos mopedu omogućava apsorbovanje udaraca i vibracija tokom vožnje, čime se smanjuje neprijatnost i umor prilikom vožnje. Poboljšana udobnost vožnje znači da možete uživati u glatkoj i stabilnoj vožnji, bez nepotrebnog prenosa vibracija na ruke i telo.

Ovi amortizeri su izrađeni od kvalitetnih materijala koji su otporni na habanje i dugotrajni. Instalacija zamenskih amortizera na vaš Tomos moped je jednostavna i brza, omogućavajući vam da se brzo vratite vožnji.

Unapredite performanse i udobnost svog Tomos mopeda sa parom amortizera za modele APN6 sa 17" točkom od 300 mm. Uživajte u prijatnoj vožnji sa smanjenim vibracijama i većom stabilnošću, pružajući vam još više zadovoljstva tokom vožnje vašeg Tomos mopeda.

Kategorija proizvoda:
  • Amortizer
Proizvođač:
Kina
Tomos motori:
  • APN 6

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU