Amortizer testere za Stihl MS 028 038 desni

gumometalik

Gumometalik je zanatska radnja iz Čačka koja proizvodi delove za testere i trimere od gume, metala, kao i kombinacije navedenih materijala

220 din.
5390-15
+

Amortizer testere za Stihl MS 028 i MS 038, desni, je visokokvalitetni zamenski deo koji je posebno dizajniran za smanjenje vibracija i udaraca prilikom rada testere. Ovaj amortizer se nalazi na desnoj strani testere. On omogućava udobnije rukovanje i smanjuje zamor prilikom korišćenja testere. Izrađen je od izdržljivih materijala kako bi pružio dugotrajnost i trajnost, čime se produžava radni vek vaše testere.

Amortizer se prodaje pojedinačno i lako se montira na vašu testeru. Zamena amortizera je važna kako bi vaša testera ostala u vrhunskom stanju i obezbedila pouzdan i siguran rad.

Održavajte vašu testeru u optimalnom stanju sa ovim kvalitetnim zamenskim amortizerom za desnu stranu i osigurajte efikasno i bezbedno obavljanje poslova. Vaše zadovoljstvo nam je veoma važno, zato se trudimo da vam obezbedimo proizvode koji će poboljšati funkcionalnost vaše testere i omogućiti vam da obavljate poslove sa lakoćom. Uz ovaj zamenski desni amortizer, vaša Stihl testera će biti spremna za svaki izazov i raditi bez problema.

Kategorija proizvoda:
  • Amortizer
Materijal:
Guma
Proizvođač:
Gumometalik, Srbija

Ugrađuje se u testere

STIHL motorne testere:
  • Stihl 028
  • Stihl 038
  • Stihl MS 380
  • Stihl MS 381

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU