Brezon mača testere Oleo-Mac 936 937 940

Proizvodi domaćeg brenda THORP su namenjeni za ličnu i hobi upotrebu. Odlikuje ih odličan odnos cene i kvaliteta. THORP proizvodi su pažljivo birani i selektovani kako bi pružili sigurnost i pouzdanost u svakom pogledu, program obuhvata finalne uređaje, rezervne delove, potrošni materijal i zaštitnu opremu.
210 din.
SAPL-99-3001
+

Ovaj brezon mača za testere Oleo-Mac 936, 937 i 940 dolazi sa izuzetno oštrim sečivom koje omogućava brzo i precizno sečenje različitih vrsta drveta. Bez obzira da li sečete mekano ili tvrdo drvo, ovaj brezon mača će se nositi sa svim izazovima sečenja.

Dodatno, brezon mača je jednostavan za montažu i pravilno podešavanje na vašoj testeri, što znači da ga možete brzo postaviti i nastaviti sa sečenjem bez gubljenja vremena. Ovaj brezon mača će vam pružiti izuzetne rezultate i olakšati vaše sečenje drva ili obavljanje drugih poslova koji zahtevaju testere Oleo-Mac 936, 937 ili 940. Investirajte u kvalitetan brezon mača kako biste poboljšali performanse svoje testere i povećali svoju produktivnost.

Kategorija proizvoda:
  • Dekla mača i delovi
Materijal:
Čelik
Proizvođač:
Thorp, Srbija

Ugrađuje se u testere

OLEO-MAC motorne testere:
  • Oleo-Mac 936
  • Oleo-Mac 937
  • Oleo-Mac 940

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU