Amortizer testere Oleo-Mac 956 962 965

gumometalik

Gumometalik je zanatska radnja iz Čačka koja proizvodi delove za testere i trimere od gume, metala, kao i kombinacije navedenih materijala

250 din.
8940-217
+

Amortizer za testere Oleo-Mac modela 947 i 952 je žičani amortizer koji se koristi za smanjenje vibracija i udaraca prilikom rada testere. Ovaj amortizer je dizajniran posebno za navedene modele testera Oleo-Mac i smešten je na ručki testeru. Njegova glavna uloga je da apsorbuje vibracije i udarce koji nastaju pri sečenju drveta ili obavljanju drugih poslova sa testerom.

Žičani amortizeri su popularni jer pružaju odlično smanjenje vibracija, što omogućava udobnije i manje naporno rukovanje testerom. Takođe, pomažu u smanjenju zamora ruku i tela tokom dužeg rada sa testerom.

Ovaj amortizer je izrađen od kvalitetnih materijala kako bi bio izdržljiv i dugotrajan. Redovno održavanje amortizera je važno kako bi se obezbedila njegova efikasnost i sigurnost pri radu sa testerom.

Ugradnja ovog žičanog amortizera na testere Oleo-Mac modela 947 i 952 će vam omogućiti lakše upravljanje testerom, smanjenje vibracija i bolje performanse pri radu.

Kategorija proizvoda:
  • Amortizer
Materijal:
Guma
Proizvođač:
Gumometalik, Srbija

Ugrađuje se u testere

OLEO-MAC motorne testere:
  • Oleo-Mac 956
  • Oleo-Mac 962
  • Oleo-Mac 965

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU